Résidence Alizés

Aulnay-sous-Bois

2007-2013

| |
Before After       
 

Develop new connections with the city.

This proposal fits into a process already engaged by the general project of urban renovation. The 322 renovated housing enjoy a refurbished hall overlooking the new public spaces. Some housing have been enlarged by the addition of balconies. Former cellars have been turned into a ground floor welcoming services and activities, in front of a new square freed from car parking. The underground car park has also been refurbished with the addition of new entrances while floor spaces are given more consistency, readability and a more urban aspect.

Related Project : Résidence des Alizés (Landscapes)

Completed
Client

Logement Francilien

Team & Collaborators

Ateliers Lion Associés, TCE Berim Bureau d'études

Area

37 000 sqm

Cost

17 M€ ex-Tax